Lukas Spanggaard
SNEAK PEAK

Vælg den optimale konverterings-mulighed

Lukas Spangaard fra Adtivity er medforfatter til den store DPA-bog og giver her et sneak peak på hans afsnit.
Ved køb af bogen lige nu, får du en GRATIS invitation til vores lancerings-dag, med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-

…kort udrag…

Vi kender alle til, at Facebook Ads skal generere salg! Hvilket gør, at mange  desværre kun går halvhjertet ind i forståelsen for de egentlige konverteringsmuligheder, der kan være med til at generere kontinuerligt salg på sigt og på den måde vækste din egentlige forretning. Facebook annoncering er ikke en sprint, men et maraton – jo bedre du performer over tid, jo bedre bliver det endelige afkast

Men ja – vi skal da have noget ud af vores penge her og nu og man stirrer sig derfor ofte blind på Conversion og Catalog Sales-målsætningerne optimeret mod købseventet. Købseventet er, som vi alle ved, hvor vi tjener penge. Når det først er blevet ”aktiveret”, er man sikret penge i kassen – hvilket jo gør det til den mest åbenlyse mulighed at annoncere mod.

Den optimale konverterings-mulighed

At optimere mod køb er heller ikke helt dumt, dog skal man tage nogle forbehold og tænke sig om, da det også kan gå hen og blive en bekostelig affære, hvis datakilden (eventet), som du optimerer mod ikke har tilstrækkeligt data. Dette ser vi desværre ofte er tilfældet, når vi ser annoncekonti fra webshops med mindre spend.

Så, hvordan gør vi vores dynamiske produktannoncer bedre og sørger for at optimere mod de rigtige konverterings-events? Hvad er der af konverterings-events, som er aktuelle og hvor skal de bruges henne i et optimalt setup? Hvordan træner vi vores annoncering til at blive maratonløbere og ikke kun sprintere?

…kort udrag…

Om Lukas Spanggaard

Lukas er Founder af Social Media bureauet Adtivity, og har tidligere været Ads Specialist i Facebooks SMB afdeling. Igennem mange år, har Facebook Ads været hans levebrød, og at udvikle forretninger via de sociale medier er hans spidskompetence.

I 2019 vandt han en Award til Adtivity, for at være i Top 100 Marketing Agencies, Worldwide – ved MADCon i Dubai – på baggrund af resultaterne Adtivity skabte for deres kunder.

Derudover har han hos Facebook været Employee of the month hos Facebook i Q4 2016, Q1 2017, Q2 2017, Q3 2017, Q4 2017 og Q2 2018.

Læs mere om bogen

Vi er ved at lave den ultimative bog om Dynamic Product Ads med tips og viden fra de bedste Facebook-eksperter i Danmark.

20 eksperter har hver især skrevet om dét emne de er skarpest inden for og fortæller deres hemmeligheder bag bedre performance.

Klik her for at læse mere om bogen.

Early-Bird tilbud!

Køb bogen inden den 14. April for at være sikker på at få fingrene i den, endda til en rigtig god pris, sammen med en gratis invitation til vores lancerings-dag med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-