Morten Svinth
SNEAK PEAK

Udnyt DPA til fastholdelse af kunder

Morten Svinth fra Novicell er medforfatter til den store DPA-bog og giver her et sneak peak på hans afsnit.
Ved køb af bogen lige nu, får du en GRATIS invitation til vores lancerings-dag, med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-

…kort udrag…

Brug mindre budget på nye kunder – og plej dine eksisterende!

Mange virksomheder fokuserer på, ”hvordan kan jeg få flere nye kunder igennem salgstragten”? Men i virkeligheden er der enorm værdi i at prioritere sit budget og ressourcer på eksisterende kunder.

Flere undersøgelser viser, at det koster op mod fem gange så mange penge at få en ny kunde, som det gør at fastholde en eksisterende. Samtidig er det kun omkring 18% af virksomhederne i dag, der faktisk fokuserer på den del af kunderejsen.

Social media marketing er en af de allermest effektfulde kanaler til lige netop den disciplin. Og netop Facebook DPA-kampagner har (nærmest) uendelige muligheder for at segmentere og personalisere baseret på adfærd med afsæt i dine produkter. Desværre (eller heldigvis for dig måske) udnytter ganske få virksomheder de lavt hængende frugter her. Læs med og bliv klogere.

Udnyt de mange muligheder for fastholdelse af kunder

Start med at overveje, hvad du gerne vil opnå/tilbyde med ”retention-fasen”. Vil du tilbyde dine eksisterende kunder særlige tilbud, rabatkuponer til loyale kunder, supplerende produkter til det produkt de allerede har købt, (gen)aktivere kunder, som ikke har købt i x antal dage eller noget helt femte?

Når du har fundet dit fokus, så test, om det faktisk virker for dig og din virksomhed.

Lad mig prøve og give et par konkrete eksempler:

Eksempel 1: Kundeservice:

I eksemplet her er fokus og målet at højne kundeservice efter købet. Målretningen er baseret på alle tidligere købere, og kommunikationen er rettet mod tilfredshed med seneste køb og muligheden for at gribe fat i kundeservice ved problemer eller spørgsmål.

Salling Dynamic Product Ads

Udover kundeservice-fokus er der også anledning til at præsentere de særlige ”aktuelle tilbud” i håbet om genkøb på baggrund af de præsenterede produkter. Smart, hva’?

…kort udrag…

Om Morten Svinth

Mit navn er Morten Svinth. Jeg arbejder med digital markedsføring for en bred vifte af kunder som PPC Tech Lead hos Novicell, som er et digitalt konsulenthus.

Her har jeg særligt specialiseret mig i Facebook-annoncering for flere forskellige typer e-handelsvirksomheder internationalt.

Jeg ser ofte et stort fokus på awareness og købsfaserne, men et mindre fokus på, hvordan man rent faktisk fastholder og plejer sine eksisterende kunder.

Læs mere om bogen

Den ultimative bog om Dynamic Product Ads er nu landet, med tips, tricks og viden fra de bedste Facebook-eksperter i Danmark

20 eksperter har hver især skrevet om dét emne de er skarpest inden for og fortæller deres hemmeligheder bag bedre performance.

Klik her for at læse mere om bogen.

Early-Bird tilbud!

Køb bogen inden den 14. April for at være sikker på at få fingrene i den, endda til en rigtig god pris, sammen med en gratis invitation til vores lancerings-dag med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-