SNEAK PEAK

Samlingsannonce – Et inspirerende annonceformat

Martin Sønderbæk fra We Are Humanser medforfatter til den store DPA-bog og giver her et sneak peak på hans afsnit.
Ved køb af bogen lige nu, får du en GRATIS invitation til vores lancerings-dag, med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-

…kort udrag…

Hvordan ser samlingsannoncer ud?

Butiksfacade: Her kan du vise produkter og til det anvender du dit produktkatalog. Du kan enten vælge at bruge alle dine produkter eller lave samlingsannoncer baseret på produktsæt, fx brands, produktkategorier, favoritter, tilbudsvarer eller noget helt femte.

Eksempel: isolés – cykeltøj – ønsker at promovere ”Jakob Fuglsangs favoritter”

Isoles samlingsannonce butiksfacade

Produktbilleder: Med denne skabelon kan du lade folk udforske dine produkter i et miljø ved at vise dem livsstilsbilleder og herefter tagge de produkter, som man ser på livsstilsbillederne. Her vælger du selv, hvilke produkter fra dit produktkatalog du ønsker at tagge.

Eksempel: Like ANNA – dametøj – ønsker at promovere deres forårsnyheder

Like anna produktbilleder

Ekstra: Samlingsannonce med dynamic ads retargeting

Du kan med fordel lave en samlingsannonce, som vises til dem, der har været inde og besøge produktsider og har lagt varer i kurven, men endnu ikke købt. Her kan du lade Facebook lave en dynamisk covervideo. Her tager Facebook billeder, priser og produktnavn fra dit produktkatalog og laver det til en video.

Denne video er dynamisk og tilpasset til den enkelte person baseret på hvilke produkter han/hun har set og lagt i kurv inde på dit website. For at anvende målretning med dynamiske annoncer i din samlingsannonce skal du bruge følgende:

  • Et katalog, der indeholder produktoplysninger om alle varer, du ønsker at annoncere for med dine Facebook-annoncer.
  • Korrekt implementering af Facebook-pixlen. Denne bruges til at måle effektiviteten af din annoncering og forstå de handlinger, som folk udfører på dit website.

Kan anvendes ved målsætningen ”Salg fra katalog”.

…kort udrag…

Om Martin Sønderbæk

Martin har arbejdet i marketingafdelingen hos Facebook og har derfor siddet i ”maskinrummet” og lært, hvordan man skal lave kampagner der konverterer.

Martin driver i dag bureauet We Are Humans, som er specialiseret i Facebook og Instagram annoncering, hvor størstedelen af kunderne er eCommerce-virksomheder, som ønsker at skabe resultater, der giver mening. ”Der hvor jeg har hænderne højest over hovedet er når jeg oplever, hvordan Facebook annoncering kan være med til rykke og udvikle virksomheder”.

Læs mere om bogen

Den ultimative bog om Dynamic Product Ads er nu landet, med tips, tricks og viden fra de bedste Facebook-eksperter i Danmark

20 eksperter har hver især skrevet om dét emne de er skarpest inden for og fortæller deres hemmeligheder bag bedre performance.

Klik her for at læse mere om bogen.

Early-Bird tilbud!

Køb bogen inden den 14. April for at være sikker på at få fingrene i den, endda til en rigtig god pris, sammen med en gratis invitation til vores lancerings-dag med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-