SNEAK PEAK

Optimal brug af Dynamiske Produkt Annoncer i din Funnel

Anders Stokholm Jessen fra WeMarket er medforfatter til den store DPA-bog og giver her et sneak peak på hans afsnit.
Ved køb af bogen lige nu, får du en GRATIS invitation til vores lancerings-dag, med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-

…kort udrag…

Optimal brug af Dynamiske Produkt Annoncer i din Funnel

Jeg har tit oplevet, at Dynamiske Produkt Annoncer (DPA) kun bruges som en del af remarketing-indsatsen – oftest som den sidste kampagne inden køb.

Det er også det mest oplagte sted at bruge DPA som kampagneform. Facebook opfordrer selv til det!

MEN, der er gemt så meget guld i DPA, at det vil være en skam kun at ramme de personer, der har set en vare eller lagt en vare i kurven de sidste 14 dage.

Jeg vil vove at påstå, at 95% (måske endda mere) af alle kampagner der bruger DPA er lige netop den kampagne. Det skal vi lave om på!

Jeg vil i dette kapitel komme med eksempler på hvordan du kan bruge DPA-kampagner i hele din funnel.

En funnel er som regel formet som en tragt.

Du har den største mulige målgruppe i toppen. Herefter bliver din målgruppe mindre – men også mere kvalificeret og købeklar.

I dette kapitel vender jeg en funnel på hovedet.

Hvorfor det? Det gør jeg for, at komme med eksempler på, hvordan du kan lave kampagner mod de lavest hængende frugter først. Derefter kommer jeg med eksempler på, hvordan du kan udvide dit kampagne setup med DPA.

Så i stedet for at skildre personer fra, vil jeg i stedet bygge på – giver det mening?

…kort udrag…

Om Anders Stokholm Jessen

Anders er til dagligt VækstPartner hos WeMarket. Han har erfaring fra digitale og traditionelle medier set fra en kommerciel vinkel, hvilket gør ham til den perfekte VækstPartner hos WeMarket.

Som VækstPartner hos WeMarket har han ansvaret for en række kunder. Kunderne spænder vidt og bredt – lokal markedsføring, markedsføring af webshops og leadgenerering på udenlandske markeder.

Læs mere om bogen

Den ultimative bog om Dynamic Product Ads er nu landet, med tips, tricks og viden fra de bedste Facebook-eksperter i Danmark

20 eksperter har hver især skrevet om dét emne de er skarpest inden for og fortæller deres hemmeligheder bag bedre performance.

Klik her for at læse mere om bogen.

Early-Bird tilbud!

Køb bogen inden den 14. April for at være sikker på at få fingrene i den, endda til en rigtig god pris, sammen med en gratis invitation til vores lancerings-dag med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-