SNEAK PEAK

Internationalisér dine dynamiske produkt annoncer

Kasper Bengtson fra bSocial er medforfatter til den store DPA-bog og giver her et sneak peak på hans afsnit.
Ved køb af bogen lige nu, får du en GRATIS invitation til vores lancerings-dag, med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-

…kort udrag…

Udover at bidrage til en bedre shoppingoplevelse og mindre friktion i kunderejsen for brugerne, når de udforsker webshoppens produkter via Instagram Shopping, Facebook Marketplace eller organiske opslag med produkttags, så skaber funktionen også værdi for dig som annoncør.

”Hvorfor?”, tænker du måske. ”I øjeblikket har vi et produktkatalog i Business Manager for hvert marked og det fungerer fint.” Og du har til dels ret, men med et Localized Catalog kan du både eksekvere og optimere dine kampagner bedre – lad mig komme med et par eksempler til den tekniske læser:

En bedre fordeling af budget

Når du opsætter dynamiske annoncer i en kampagne med målsætningen ”Salg fra katalog” i Ads Manager, skal produktkataloget vælges på Kampagne-niveau. Derfor nødt til at opsætte en kampagne for hvert marked og tildele hvert marked et konkret budget.

Med et Localized Catalog kan du nøjes med at oprette én kampagne, men et annoncesæt for hvert marked. På den måde kan Facebook løbende fordele kampagnens budget på de enkelte markeder – alt efter hvor der er flest muligheder for at konvertere brugerne.

Samme annoncer til flere markeder

Såfremt du ikke har et ønske om at skræddersy indholdet af dine annoncer til de enkelte markeder og ikke vil sætte forbrugsgrænser på Annoncesæt-niveau, så kan du gå skridtet videre og nøjes med et opsætte ét Annoncesæt, som repræsenterer alle markeder. Det kan især være en fordel, hvis der ikke er nok data til, at læringsperioden for de enkelte Annoncesæt kan afsluttes.

Det betyder også, at du vil skulle målrette samme dynamiske annonce til flere markeder, men det er ikke en udfordring med et Localized Catalog, da produktinformationerne vil blive tilpasset brugeren. Selve annonceteksten skal du dog stadig selv oversætte – indtil videre 😉

En kæmpe tidsbesparelse

Der er en stor tidsbesparelse at hente med Localized Catalogs. Og jo flere lande, du annoncerer i, des større er den. Opsætter du for eksempel en Samlingsannonce med livstilsbilleder, kan du trygt dublere den til Annoncesæt for dine andre markeder, da produktkataloget er det samme.

Hos bSocial har vi opsat Localized Catalogs for de af vores kunder, hvor det kan lade sig gøre – og i takt med at de sociale medier bevæger sig hen mod at blive sociale handelsplatforme, vil teknologier som denne uden tvivl komme til at spille en stadig større rolle.

…kort udrag…

Om Kasper Bengtson

Kasper Bengtson er stifter af Social Commerce Bureauet, bSocial, som skaber international vækst for ambitiøse brands inden for mode, bolig og livsstil ved at indfri deres fulde potentiale på de sociale medier.

Kasper har over 10 års erfaring med annoncering på de sociale medier og kundelisten består i dag af større brands som BAUHAUS, VILA, NÜ Demmark, Noisy May, Sand Copenhagen, Shoe The Bear og Wheat.

Læs mere om bogen

Den ultimative bog om Dynamic Product Ads er nu landet, med tips, tricks og viden fra de bedste Facebook-eksperter i Danmark

20 eksperter har hver især skrevet om dét emne de er skarpest inden for og fortæller deres hemmeligheder bag bedre performance.

Klik her for at læse mere om bogen.

Early-Bird tilbud!

Køb bogen inden den 14. April for at være sikker på at få fingrene i den, endda til en rigtig god pris, sammen med en gratis invitation til vores lancerings-dag med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-