SNEAK PEAK

Produkt-billeder der sender din ROAS i skyen

Niklas Bruun fra NBDigital.dk er medforfatter til den store DPA-bog og giver her et sneak peak på hans afsnit.
Ved køb af bogen lige nu, får du en GRATIS invitation til vores lancerings-dag, med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-

…kort udrag…

𝐇𝐯𝐨𝐫𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧, 𝐝𝐞𝐫 𝐬𝐯𝐚𝐫𝐞𝐫?

Forestil dig, at du er på en overfyldt gade. Du råber: “Hej allesammen!”

Ingen ville svare.

Hvorfor? Fordi du ikke er specifik nok.

Forestil dig så, hvad der sker, hvis du råber: “Hej, er der en tømrer her?”

Hvad tror du, så vil ske?

Tømreren vil svare, fordi du henvender dig specifikt til ham. Det samme gælder dit markedsføringsbudskab. Når du prøver at tiltrække alle, ender du med ikke at tiltrække nogen. Dette gælder ikke kun din mundtlige eller skriftlige kommunikation. Samme tankegang skal du have, når det gælder din annonces kreativer. Og det er lige netop dét, som DPA-formatet (Dynamic Product Ads) er virkelig godt til!

Vi kigger her på DPA creative, som indebærer produktbilledet, og hvilke tanker man børe gøre sig, for at produktbilledet opnår den ideelle performance.

Målretning og automatisering

Se dynamiske produktannoncer som en skabelon, der skal passe til alle dine produkter.

Facebook hjælper dig med at vise de rigtige produkter til de rigtige mennesker, så overordnet set har du to valgmuligheder, når det gælder målgruppesegmentering.

Du kan målrette mod personer, som tidligere har besøgt dit website eller en bred målretning, hvor Facebook forsøger at vise de mest relevante produkter i dit produktkatalog.

Det betyder også, at der kan være forskellige USP’er (Unique selling propositions) afhængig af målgruppen. Eksempler på relevante USP’er kan være specifikke produktfordele, pris, leveringstid, kundeservice, fri fragt eller fri retur.

Tilpas dine annoncer til målgruppen

Det er essentielt, at du henvender dig til målgruppens fase i en eventuel købsproces, så du kommunikerer et tilpasset budskab og viser produkter afhængigt af dette. Det er vigtigt, at dine kreativer er tilpasset lige netop den målgruppe, du henvender dig til, og det tidspunkt de får vist annoncen.

Tidligere websitebesøgende (re-targeting)

Det er en no-brainer, at du til tidligere besøgende skal udnytte muligheden for at vise produkter, som de har vist interesse for, og produkter, der relaterer sig til dem de har vist interesse for.

…kort udrag…

Om Niklas Bruun

Jeg er autodidakt online marketing specialist med en kæmpe passion for Facebook- og Instagram annoncering. Jeg har tidligere været med til at etablere nogle hurtigtvoksende danske webshops. I dag har jeg stiftet NB Digital, hvor jeg hjælper virksomheder med at udvikle deres strategi på sociale medier og eksekvere denne profitabelt. Derudover underviser jeg din marketingafdeling i selvsamme emne.

Læs mere om bogen

Den ultimative bog om Dynamic Product Ads er nu landet, med tips, tricks og viden fra de bedste Facebook-eksperter i Danmark

20 eksperter har hver især skrevet om dét emne de er skarpest inden for og fortæller deres hemmeligheder bag bedre performance.

Klik her for at læse mere om bogen.

Early-Bird tilbud!

Køb bogen inden den 14. April for at være sikker på at få fingrene i den, endda til en rigtig god pris, sammen med en gratis invitation til vores lancerings-dag med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-