SNEAK PEAK

Brug DPA til at øge salget fra dine kampagner markant

Kasper Toxvig fra Rito er medforfatter til den store DPA-bog og giver her et sneak peak på hans afsnit.
Ved køb af bogen lige nu, får du en GRATIS invitation til vores lancerings-dag, med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-

…kort udrag…

Step 2: Tilpas din DPA til marketingkampagnens budskab

Når du har oprettet DPA kampagnen med din ønskede målgruppe og dit kampagnespecifikke produktsæt, er det tid til at få tilpasset selve annoncen.

Det gør du først og fremmest for, at annoncen ikke blot skal fremstå som en hvilken som helst anden DPA – Men vigtigst af alt for at markere urgency og vigtige budskaber fra marketingkampagnen.

Et eksempel kan være jeres Black Friday kampagne, hvor annonceteksten og beskrivelsen tilpasses jeres budskab med antal produkter på tilbud og højeste besparelse.

Et godt tip for at skille sig ud og få maksimalt synlighed i nyhedsstrømmen er at bruge et grafisk overlay til produktbillederne eller at tilpasse produktbillederne endnu mere til marketingkampagnens budskab med eksterne værktøjer.

Black Friday kampagne Rito
(Et eksempel på vores Black Friday DPA fra 2019)

Step 3: Lad Facebook udvælge produkter med sniper præcision

Når din kampagne er godkendt af Facebook, kan du læne dig tilbage og nyde synet af de forhåbentligt gode salgstal i business manageren…
Imens målretter Facebook hele tiden med sniper præcision de mest relevante produkter fra din marketingkampagne over for hver enkelt bruger på baggrund af deres enorme mængde brugerdata omkring hvilke specifikke eller lignende produkter, som brugeren har vist interesse for tidligere på enten din webshop eller andre steder på internettet.

…kort udrag…

Om Kasper Toxvig

Til dagligt sidder jeg med ansvaret for Facebook annonceringen hos Rito.dk og vores øvrige fire webshops i udlandet og løbende hjælper jeg også andre virksomheder med at vækste gennem Facebook-annoncering.

Rito er en webshop der sælger hobbyartikler med mere end 20.000 forskellige varer indenfor alt til kreative hobbyer.

I takt med at vi udvidede sortimentet med mange nye varekategorier opdagede jeg hurtigt fordelene ved at bruge dynamiske produktannoncer på Facebook.

Af samme grund har jeg løbende brugt meget tid på at teste og optimere disse bl.a. med brug af grafiske overlays og det at integrere vores marketingkampagner i DPA formatet.

Læs mere om bogen

Den ultimative bog om Dynamic Product Ads er nu landet, med tips, tricks og viden fra de bedste Facebook-eksperter i Danmark

20 eksperter har hver især skrevet om dét emne de er skarpest inden for og fortæller deres hemmeligheder bag bedre performance.

Klik her for at læse mere om bogen.

Early-Bird tilbud!

Køb bogen inden den 14. April for at være sikker på at få fingrene i den, endda til en rigtig god pris, sammen med en gratis invitation til vores lancerings-dag med foredrag fra flere af forfatterne.

Køb For 299,-